Vi donerer bort 5500 kvm med duk!


Da Oslo Havn ikke lenger hadde behov for sin lagerhall, ble den kjøpt av oss. Nå donerer vi bort over 5000 kvm duk til et veldedig formål.

Gjenbruk

Etter 10 års nyttig bruk, hadde ikke Oslo Havn lenger behov for sin lagerhall. De satte i gang en nettauksjon for salg, som ble vunnet av oss. Bærekonstruksjonen av lagerhallen ble raskt leid ut til en industriell kunde i Odda, mens deler av hallen ikke kunne bli med på flyttelasset til Vestlandet.

– Plastdekket som har vært over hallen har vært utsatt for ganske tøffe værforhold. Det kan derfor ikke benyttes igjen til industrielle formål, men det betyr ikke at den er ubrukelig og bør kastes, forteller administrerende direktør i Renthall, Terje Hals.

Hele 5500 kvm med duk er derfor nå vasket og klargjort for videre bruk. Med høyt fokus på gjenbruk, doneres nå denne duken til et veldedig formål.

Doneres til et godt formål

– Vi ønsker å donere duken til en hjelpeorganisasjon eller andre gode formål. Vi er i gang med å produsere presenninger og annet skydd av duken. Vårt mål er at ingen ressurser skal gå tapt i prosjekter som dette, sier Terje Hals.    

Også havnedirektøren i Oslo Havn, støtter Renthalls fokus på gjenbruk.

– Vi støtter Renthalls initiativ. Det passer midt i blinken for Oslo Havns miljøprofil. Sirkulærøkonomi skal vi satse mye på i årene som kommer. Det er veldig bra at Renthall tar ansvar for å gjenvinne duken og bidrar til at fullt brukbare materialer ikke går tapt, sier havnedirektør i Oslo Havn, Ingvar M. Mathisen.

Ønsker du, eller vet du om noen som kan benytte seg av duken? Kontakt oss i dag!

Terje Hals, terje.hals@renthall.no Telefon: 95900307

Les også:

Ny logo – nå blir vi enda grønnere

Rekordlevering av haller til Odda!

Renthall.no - Bilde av Stian

Har du spørsmål om leieavtaler, finansiering eller produktvalg?

Stian er klar til å svare på alle dine spørsmål.