Om oss

Renthall tilbyr fleksible leieløsninger
for dukhaller og stålbygg.

Fleksible leieavtaler

Renthall har gunstige leieavtaler for bedrifter og organisasjoner innenfor offentlig sektor og kommersielle virksomheter.

Ved å leie ditt neste bygg gjennom Renthall får du den fleksibiliteten og friheten du trenger. Vi har rimelige månedlige kostnader som passer deres budsjett. Vi tilbyr leie av ulike størrelser og ulike bygningstyper. Leieperiodene tilpasses etter behov, alt fra noen måneder til flere år.

Komplette løsninger

Når du leier et bygg eller hall fra Renthall leier du en komplett løsning med ventilasjon, varme og belysning etter ønske. I tillegg kan bygget utstyres med antall porter eller dører som er nødvendig for en god brukeropplevelse – alt etter behov.

Hallene våre kan brukes til det aller meste. De blir ofte brukt som flyhangarer, produksjonslokaler til midlertidige, offentlig bygg som for eksempel midlertidige brannstasjoner eller lignende, og diverse næringsbygg.

Hvorfor leie av Renthall:

  • Vi har fleksible leieavtaler
  • Vi har et stort utvalg av haller og stålbygg
  • Du får en totalpakke, med tilpassede dører og porter som er nødvendig, alt etter behov
  • Våre haller kan brukes til det aller meste, og kommer både isolerte og uisolerte.

Et utvalg av løsninger

Vi tilbyr utleie av plasthaller, stålbygg og isolerte thermohaller. Alle har de en rekke fordeler. Les mer om de ulike typene her: produkter. Kontakt oss her så hjelper vi deg med å finne rett bygg for deg og ditt prosjekt.

Om Renthall

Renthall har utviklet et konsept som gir kunder fleksibilitet i behov for midlertidige bygg og enkelt gjøre endringer ved behov for nye bygg.

En leieavtale gir god økonomisk forutsigbarhet, løser midlertidig behov, og gjør det enklere å fokusere på selskapets kjernevirksomhet.

Renthall har mer enn 200 haller i porteføljen globalt, og vi skal vokse betydelig i tiden som kommer.

Sertifiseringer og medlemskap

Følg oss på sosiale medier for å lære mer
om Renthall og våre prosjekter.

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt Stian

+47 928 71 899
eller stian.naesset@renthall.no