Om oss

Renthall tilbyr fleksible leieløsninger
for dukhaller og stålbygg.

Gunstige leieavtaler

Renthall tilbyr fleksible leieløsninger for plasthaller og stålbygg. Vi har gunstige leieavtaler for bedrifter og organisasjoner innenfor offentlig sektor og kommersielle virksomheter.

Lang erfaring

Vi har drevet med utleie av haller i mer enn 20 år, og er blant de eldste aktørene på markedet. Gjennom årene har vi opparbeidet oss en unik kunnskap og kompetanse.

Rubb Industries

Renthall er et selskap i Rubb Industries, som eies av konsernet Zurhaar AS. Konsernet har virksomhet i Norge, Sverige, Polen, Storbritannia og USA. Rubb Industries består av en rekke solide selskaper som alle har fokus på ekspertise og nyskapning innen bygg.

Stort utvalg

Utvalget vårt av haller er enormt. I vår portefølje finnes blant annet produksjonshaller, kjølelager, brannstasjoner og mye mer. Med fleksible og skreddersydde løsninger møter vi ditt behov uansett hva det måtte være.

Utleie av fleksible duk- og plasthaller

Renthall har gunstige og fleksible leieavtaler for bedrifter og organisasjoner innenfor offentlig sektor og kommersielle virksomheter.

Et konsept som gir frihet

Vi har utviklet et konsept som gir deg som kunde full fleksibilitet når det kommer til behovet for midlertidige bygg. En leieavtale med Renthall sørger for frihet og finansiell forutsigbarhet ved midlertidige behov. Hvorfor bruke opp verdifull kapital når du kan finne en leieløsning skreddersydd for å møte dine forretningsbehov?

Rimelige månedlige kostnader

Ved å leie ditt neste bygg gjennom Renthall får du den fleksibiliteten du trenger. Vi har rimelige månedlige kostnader som passer deres budsjett. Vi tilbyr leie av ulike størrelser og ulike bygningstyper. Leieperiodene tilpasses etter behov, alt fra noen måneder til flere år.

Hvorfor velge Renthall

Vi har fleksible leieavtaler

Vi har et stort utvalg av haller og stålbygg

Du leier en totalpakke, med tilpassede dører og porter som er nødvendig, alt etter behov

Våre haller kan brukes til det aller meste, og kommer både isolerte og uisolerte.

Sertifiseringer og medlemskap

Miljøfyrtårn sertifisering - Renthall
Renthall.no - Bilde av Stian

Har du spørsmål om leieavtaler, finansiering eller produktvalg?

Stian er klar til å svare på alle dine spørsmål.

Se prosjekter