Rubbhall

Renthall leier ut fleksible plasthaller som dekker de aller fleste behov.

Renthall leier ut fleksible plasthaller som dekker de aller fleste behov. Hallene brukes til alt fra idrettshaller, lagerhaller, produksjonshaller og mye mer. Trenger du en midlertidig hall på ditt prosjekt, er Rubbhall et godt valg.

Lei en fleksibel plasthall

Hallene til Renthall løser midlertidige behov på en god måte. Hallene monteres raskt, og er en god redning dersom det skulle bli et akutt behov på prosjektet ditt.

En dukhall fra Renthall passer til det aller meste. De kan settes opp så og si overalt, og er veldig fleksible.

Alle plasthallene Renthall leverer er flyttbare. Det betyr at de kan flyttes til ulike prosjekter og settes opp der behovet er.

Haller som tåler det meste

Hallene våre er spesialutviklet til å tåle tøffe, maritime miljøer, og hallene benyttes i dag i havner og mariner over hele verden. Hallene er laget for å tåle de mest utfordrende værforholdene, uansett hvor i landet du befinner deg eller hvor værutsatt området er.  

Den beste duken får du på Rubbhall

Duken som blir brukt på hallene er produsert av den franske duk-produsenten Serge Ferrari. Dette regnes for å være markedets beste duk. Det som skiller denne duken fra andre duker, er at Serge Ferrari – som den eneste produsent på markedet – strekker garnet under produksjon før PVC-belegget legges på. 

Det resulterer i at duken strekker seg minimalt og holder seg stram også når vær og vind herjer som verst. Derfor vil man ikke merke blafring eller andre tegn på at hallen ikke holder, selv i de mest værutsatte områdene.

Hvorfor leie Rubbhall

Fordeler med Rubbhall:

  • Rubbhall er utviklet for å tåle all slags vær, og står godt i uansett hvor i landet den befinner seg
  • Rask levering
  • Fullstendig flyttbar
  • Passer for de aller fleste grunnforhold, inkludert betong og asfalt.
  • Minimalt med vedlikehold
  • Designet, produsert og montert med høyt fokus på sikkerhet og kvalitet
  • Kraftig PVC-belagt membrankledning som er branntestet og godkjent.
Lei din neste Rubbhall av oss! Her er Rubbhall brukt som lydisolerende hall i et steinbrudd.

5 gode grunner til å leie plasthall av Renthall

1) En totalpakke 

En leieavtale med Renthall innebærer ikke bare selve hallen, men en hel totalpakke. Du får med lys, ventilasjon og isolasjon etter behov. Montering og vedlikehold er også med. Når leieperioden er over, blir hallen montert ned. Det er med andre ord veldig lite du som kunde trenger å forholde deg til. 

2) Fleksible leieavtaler

Har du behov for en hall i noen måneder eller flere år? Renthall tilbyr fleksible leieavtaler som tilpasses etter behov. Leieperioden kan enkelt forlenges dersom det skulle være behov for det. Det er også mulig å utvide både antall haller og lengde på utleien i løpet av leieperioden. 

3) Bredt utvalg av haller

Renthall har et bredt utvalg av haller, og i tillegg kan hallene tilpasses så de passer prosjektets behov. Hallene passer til det meste, og blir brukt til alt fra lagerhaller til midlertidige næringsbygg og offentlige bygninger som brannstasjoner og lignende. 

4) Tilpassede haller

Hallene kan tilpasses etter behov. Har man behov for en spesiell type dør eller port, kan dette ordnes og settes opp etter behov. Hallene levers med antall vinduer man har behov for, samt dører, porter med mer. Hallene kommer både isolerte og uisolerte, og kan settes opp nesten hvor som helst. 

5) Kostnadseffektivt 

På midlertidige prosjekter er det kostnadseffektivt å leie hall fremfor å kjøpe. Du får en bedre oversikt over driftskostnader, og det er en forutsigbar kostnad som gjør at man slipper å tenke investeringskapital i dag og i fremtiden.

Har du spørsmål rundt leieavtale, produkttype, eller noe annet? Kontakt oss i dag!

Renthall.no - Bilde av Stian

Har du spørsmål om leieavtaler, finansiering eller produktvalg?

Stian er klar til å svare på alle dine spørsmål.