Gjenbruk – nytt liv til eldre haller


Å leie en hall fra Renthall er et miljøvennlig og grønnere valg. Et av vårt hovedfokus er gjenbruk. Da Oslo Havn ikke skulle benytte sin plasthall lenger, kjøpte vi hallen og ga den et nytt liv på Vestlandet.

Gjenbruk – en bærekraftig løsning

Gjenbruk er en viktig del av vår bærekraft- og miljøvernstrategi. Vi er opptatt av hele verdikjeden til en plasthall, ved å bruke materialer fra hallene flere ganger. Dette bidrar til å redusere avfall, sparer ressurser og beskytter miljøet mot forurensning. Vi har dyktige og kompetente medarbeidere som hele tiden er opptatt av å gjenbruke alle elementer av en hall i nye prosjekter, og vi jobber hele tiden med å unngå kast av materialer.  

Fra Oslo til Odda

Etter 10 års nyttig bruk hadde ikke Oslo Havn lenger behov for sin lagerhall. I istedenfor å kaste den ble løsningen gjenbruk. Vi demonterte hallen og tok den inn til vårt lager. Her gikk vi over hallen, oppgraderte og tilpasset den, før den ble sendt til Boliden og Odda på Vestlandet. Hallen fra Oslo Havn ble en av 10 haller som er satt opp hos Boliden i 2022.

I dette prosjektet var det deler av hallen som ikke lenger kunne benyttes. I slike tilfeller jobber vi hardt for å finne nye bruksområder. Nye bruksområder kan være donasjon til veldedige formål, som for eksempel presenning eller beskyttelsesamateriale. Duken vi bruker på hallene våre er svært slitesterk og tåler det meste.

Enkel prosess

Det er en enkel prosess å demontere en plasthall fra Renthall, og vi setter den enkelt opp på et nytt sted. Våre haller er svært fleksible og kan tilpasses de aller fleste behov. Alle våre kunder har ulikt behov, og vi tilpasser hver hall til hvert prosjekt.

Har du en hall du ikke lenger bruker? Kontakt oss i dag

Renthall har vært i det norske markedet i mer enn 20 år. Vi leier ut haller til store internasjonale prosjekter, og til mindre, lokale prosjekter. Gjenbruk, produktlevetid, kvalitet og fleksibilitet er vårt hovedfokus. Gjennom å tilpasse haller til nye formål og nye kunder, forlenges hallens livssyklus, og er et godt valg for miljøet, i dag og i fremtiden.

Renthall – fleksible og miljøvennlige hall-løsninger.

Renthall.no - Bilde av Stian

Har du spørsmål om leieavtaler, finansiering eller produktvalg?

Stian er klar til å svare på alle dine spørsmål.