Nå blir vi enda grønnere


Det finnes en rekke miljøfordeler ved å leie en midlertidig hall til prosjekter istedenfor å kjøpe, og leie av haller blir stadig mer populært. I Renthall jobber vi hele tiden med å redusere vårt miljøavtrykk. Nå lanserer vi vår nye logo, og vi vil jobbe enda mer mot en grønnere fremtid.

Renthall – et miljøvennlig valg

-Utleie av hall er en bærekraftig løsning på mange måter. I Renthall har miljø alltid vært viktig. Nå lanserer vi vår nye logo, som i en enda større grad skal forplikte oss til å tenke miljø og bærekraft, sier administrerende direktør i Renthall, Terje Hals.  

I Renthall er vi opptatt av hele verdikjeden. I alle ledd er vårt fokus å gjøre det så bærekraftig som mulig, med konkrete og lønnsomme bærekrafttiltak i alt vi gjør. – Å leie en hall er et grønnere valg. Bruk hallen der du trenger, til det du trenger og i den perioden du trenger. Vi ordner resten, forteller Terje.  

Gjenbruk

Å leie en hall fra Renthall gir mer fleksibilitet. Mer fleksibilitet fordi du i den perioden du har hallen kan velge å utvide både hall og leieperiode, og mer fleksibilitet fordi du kan flytte hallen i leieperioden dersom det skulle være et behov for det. Etter endt leieperiode henter vi hallen tilbake. Vi oppgraderer den, og sender den igjen ut til nye kunder og prosjekter andre steder i landet.

-Gjenbruk er viktig for oss. Vi har dyktige og kompetente medarbeidere som hele tiden er opptatt av å gjenbruke alle elementer av hallen, forteller Terje. – Og om du har en hall du ikke bruker lenger kan vi kjøpe den. Vi kjøper og henter eldre dukhaller og plasthaller som ikke lenger er i bruk, og gir et nytt liv til disse på andre prosjekter andre steder i landet.

Bærekraftige hall-løsninger

Utnyttelse: Ha hallen i den perioden den trengs. Når en leieperiode er ferdig går hallen raskt over til ny kunde. Det kastes ikke materialer og er enkelt å montere/demontere

Vedlikehold: Vedlikehold av haller fører til at hallene varer lenger. Jevnlig vedlikehold og god kvalitet fører til langvarige og gode løsninger som kan brukes igjen.  

Kvalitet: Vi har haller som varer. Våre haller har den den beste kvaliteten og levetiden. Duken er et kvalitetsstempel i seg selv, og har en forventet levetid på over 30 år. 

-Vårt mål er å minimere vårt miljøavtrykk. Vi gleder oss til å samarbeide med kundene våre for å skape en bedre og grønnere fremtid, avslutter Terje.

Renthall.no - Bilde av Stian

Har du spørsmål om leieavtaler, finansiering eller produktvalg?

Stian er klar til å svare på alle dine spørsmål.