Trenger du en plasthall, men bare for en periode?


Mer lagerplass, et midlertidig næringsbygg etter uhell som for eksempel en brann, et sted å være under flytting til andre lokaler – noen ganger har man behov for en fleksibel plasthall. Men ofte er det kun behov for denne hallen en gitt periode. I disse tilfellene er det mer lønnsomt å leie enn å eie. Hos Renthall kan du leie plasthaller som settes opp i rekordfart.  

Fleksibel utleie av haller

Renthall har drevet med utleie av haller i mer enn 20 år, og er blant de eldste aktørene på markedet. Her kan du leie haller både over korte periode og lengre perioder. – Vi har leieavtaler med kunder som strekker seg over noen måneder, til flere år, forteller Terje Hals, daglig leder i Renthall AS. -Når du trenger et midlertidig bygg vet du ikke alltid hvor lenge du trenger det. Behovene kan endre seg underveis i et prosjekt og det er denne fleksibiliteten vi ønsker å tilby våre kunder, fortsetter han. Hallene til Renthall passer derfor bra dersom du har trenger en hall-løsning på prosjekter som er under endring eller er over en gitt periode. 

I de aller fleste tilfeller er hallen oppe på under 8 uker.

Den største porteføljen av utleiehaller

Renthall har kunder i hele landet og tilbyr haller til mange ulike kundegrupper. Med kunder som trenger alt fra midlertidige brannstasjoner til produksjonshaller på byggeprosjekt er Renthall en allsidig bedrift med den største porteføljen i landet i sin bransje.  – Vi har en stor kundebase, og kundene våre har alle ulike behov, sier Hals. – Det er derfor vår leieplan er fleksibel, og tilpasses hvert enkelt prosjekt. De fungerer også godt som fine ad-hoc-løsninger, fortsetter han. 

Midlertidig brannstasjon i Oslo

Utleiehall på 8 uker

– Det som gjør at hallene fra Renthall passer spesielt godt der det må komme en løsning fort, er at de settes opp svært raskt. Som regel kan man forvente at hallen er ferdig montert senest 8 uker etter avtaleinngåelse. I tillegg er vi er svært leveringsdyktige, sier Hals. – Vi har flere lagerførte haller som er klare til å settes opp der det trengs, når det trengs. 

En leiekontrakt med Renthall har vist seg å være en gunstig løsning selv i prekære situasjoner. – Vi har hatt flere kunder hvor behovet for et nytt lokale er ganske prekært. Noen har for eksempel mistet næringsbygningene sine i brann. Da er det klart at et nytt lokale må på plass relativt fort, og der er våre haller perfekte. Vi monterer og setter opp hallene raskt og effektivt, og våre haller fungerer bra som midlertidige løsninger til ny, permanent bygning er på plass. 

Lei en hall til midlertidige prosjekter

Hallene til Renthall løser midlertidige behov raskt. Med haller som kan settes opp nesten hvor som helst er også redningen der dersom det skulle bli et akutt behov på prosjektet ditt. – Hallene våre passer til det meste. De blir ofte brukt på midlertidige prosjekter, som byggeprosjekter og lignende, forteller Hals.

Alle plasthallene Renthall leverer er flyttbare. Det betyr at de kan flyttes til ulike prosjekter og settes opp der behovet er. Dette er gunstig på prosjekter som er dynamiske og passer godt dersom prosjektet skal gjøres flere steder, som ved for eksempel vei- og jernbaneutbygging.

Dersom det er behov for fleksible, midlertidige løsninger er leie av hall en god meget løsning. Når du leier en plasthall fra Renthall kan du selv bestemme leieperioden. Ser du at leieperioden bør utvides er ikke det noe problem. Hallen som leies kan også utvides ved behov. Dersom det skulle trenges flere haller kan dette komme opp på kort tid.   

CEO Renthall AS, Terje Hals

Ønsker du å vite mer om våre løsninger? Ta kontakt med Terje på:

terje.hals@renthall.no
+47 959 00 307

Vi har et bredt utvalg av haller som passer til det aller meste.

5 gode grunner til å leie plasthall

1) Totalpakke 

En leieavtale med Renthall innebærer ikke bare selve hallen, men en hel totalpakke. Du får med lys, ventilasjon og isolasjon etter behov. Montering og vedlikehold er også med. Når leieperioden er over, blir hallen montert ned. Det er med andre ord veldig lite du som kunde trenger å forholde deg til. 

2) Fleksible leieavtaler

Har du behov for en hall i noen måneder eller flere år? Renthall tilbyr fleksible leieavtaler som tilpasses etter behov. Leieperioden kan enkelt forlenges dersom det skulle være behov for det. Det er også mulig å utvide både antall haller og lengde på utleien i løpet av leieperioden. 

3) Bredt utvalg av haller

Renthall har et bredt utvalg av haller, og i tillegg kan hallene tilpasses så de passer prosjektets behov. Hallene passer til det meste, og blir brukt til alt fra lagerhaller til midlertidige næringsbygg og offentlige bygninger som brannstasjoner og lignende. 

4) Tilpassede haller

Hallene kan tilpasses etter behov. Har man behov for en spesiell type dør eller port, kan dette ordnes og settes opp etter behov. Hallene levers med antall vinduer man har behov for, samt dører, porter med mer. Hallene kommer både isolerte og uisolerte, og kan settes opp nesten hvor som helst. 

5) Kostnadseffektivt 

På midlertidige prosjekter er det kostnadseffektivt å leie hall fremfor å kjøpe. Du får en bedre oversikt over driftskostnader, og det er forutsigbar kostnad som gjør at man slipper å tenke investeringskapital i dag og i fremtiden.

Se hele vårt utvalg av utleiehaller her. Lurer du på noe? Kontakt oss i dag!