Midlertidig brannstasjon, Oslo kommune

I samarbeid med Rubbhall, leverer vi en midlertidig brannstasjon til Oslo kommune.

Tore Fredriksen, administrerende direktør i Eiendomsforvaltningsselskapet Omsorgsbygg, kommenterte: “Vi ble stilt overfor en reell utfordring med å etablere både en sentralstasjon og en sentral brannstasjon, samtidig som vi ivaretok brannvesenets evner og kapasitet i Oslo by.”

Løsningen var å bygge en midlertidig brannstasjon på Eikenga for å dekke Bryn brannstasjons nedslagsfelt. Rubbhallen ble bygget i februar og er allerede i bruk. Etter at sentralstasjonen er ferdig i 2023, vil Eikenga brannstasjon bli demobilisert.

Denne dukhallen måler 34 m bred x 34 m lang og inkluderer seks dører i frontgavlen, som hver måler 4 m bred x 5 m høy. Den midlertidige brannstasjonsbygningen har plass til fem brannbiler og et vaske- / rengjøringsområde. Det er også et treningsstudio og vaskemuligheter for personalet.

Renthalls fleksible leieavtaler, og Rubbhalls fleksible hall-løsninger har vist seg å være den perfekte løsningen for brannvesenets behov.

Vi fullførte dette prosjektet i samarbeid med Thorendahl som hovedentreprenør. Dette forholdet vil fortsette i hele 2020, med Rubbhall og Renthall som tilbyr en annen midlertidig brannstasjon for eiendomsforvaltningsselskapet Omsorgsbygg. Dette vil være i Suhms Gate i Oslo.