Midlertidig brannstasjon i Oslo kommune


Kunde

Kontrakt 48 mnd leie med serviceavtale

Bygg

Gulvareal 1122m2m²
Byggtype 100mm Thermohall
Bruksområde Nødetat

Rubb leverer en midlertidig brannstasjon til Oslo kommune i samarbeid med RentHall

RentHall og Rubb har hjulpet til å støtte brannvesenet i Norge ved å tilby en midlertidig brannstasjon.

Tore Fredriksen, administrerende direktør i Eiendomsforvaltningsselskapet Omsorgsbygg, kommenterte: “Vi ble stilt overfor en reell utfordring med å etablere både en sentralstasjon og en sentral brannstasjon, samtidig som vi ivaretok brannvesenets evner og kapasitet i Oslo by.”

Løsningen var å bygge en midlertidig brannstasjon på Eikenga for å dekke Bryn brannstasjons nedslagsfelt. Rubb sin dukhall ble bygget i februar og er allerede i bruk. Etter at sentralstasjonen er ferdig i 2023, vil Eikenga brannstasjon bli demobilisert.

Denne dukhallen måler 34 m bred x 34 m lang og inkluderer seks dører i frontgavlen, som hver måler 4 m bred x 5 m høy. Den midlertidige brannstasjonsbygningen har plass til fem brannbiler og et vaske- / rengjøringsområde. Det er også et treningsstudio og vaskemuligheter for personalet.

Rubb AS og RentHall sine fleksible leiebygg løsninger har vist seg å være den perfekte passformen for brannvesenets behov.

Rubb AS og RentHall fullførte dette prosjektet i samarbeid med Thorendahl som hoved entreprenør. Dette forholdet vil fortsette i hele 2020, med Rubb og RentHall som tilbyr en annen midlertidig brannstasjon for eiendomsforvaltningsselskapet Omsorgsbygg. Dette vil være i Suhms Gate i Oslo.

Renthall.no - Bilde av Stian

Har du spørsmål om leieavtaler, finansiering eller produktvalg?

Stian er klar til å svare på alle dine spørsmål.