Lei ditt neste kjølelager eller produksjonslager!

Har du behov for leie et kjølelager eller et produksjonslager? Vi har fleksible, isolerte plasthaller til leie.

Med en leieavtale hos oss får du en kostnadseffektiv løsning når det er behov for en midlertidig dukhall – uansett hvor lenge du trenger den.

Leieperioden kan utvides etter behov, og det samme kan hallene. Trenger du flere haller på prosjektet under leieperioden, kan dette enkelt løses ved å utvide antall haller.

Thermohall – en perfekt hall for næringsindustrien

Våre isolerte haller – Thermohall – beskytter godt mot temperaturer og støy, og blir leid ut til ulike behov over hele landet. Hallene passer til alle typer næringsindustrier, og har mange fordeler:

  • Dukhallen bevarer varmen om vinteren, og holder varmen under kontroll på de varmeste dagene om sommeren. Som kjølelager passer disse hallene derfor ekstra godt.
  • Dukhallen isolerer godt mot støy.

Isolasjon og oppvarming

Tykkelsen på isolasjonen på hallene våre varierer fra 50 mm til 200 mm. Helt tett membrankonstruksjon reduserer varmetap og gjør at man unngår kondens og kuldebroer. Med et topp moderne klima-anlegg, er det enkelt å kontrollere temperaturen i en Thermohall.

Lei en hall med lys, ventilasjon og isolasjon – alt levert av oss!

Når du leier en kjølehall eller produksjonshall fra Renthall bestemmer du selv leieperioden. Vi har kunder som leier en hall noen måneder og opptil flere år.

En leieavtale med oss innebærer ikke bare selve hallen, men en hel totalpakke. Du får med lys, ventilasjon og isolasjon etter behov. Montering og vedlikehold er også med. Når leieperioden er over, blir hallen montert ned. Det er med andre ord veldig lite du som kunde trenger å forholde deg til under leieperioden.

Få bedre oversikt over driftskostnadene ved å leie din neste hall av oss! Les mer om leieprosessen vår her.

Brannsikkerhet

Våre isolerte haller har en overlegen brannsikkerhet. Den ikke-brennbare glassull-isolasjonen, i kombinasjon med et flammehemmende lerret, forhindrer flammer i å feste seg til materialet, og forhindrer dermed spredning av brannen.

Hallene våre har de høyeste kvalitetskravene i bransjen for vind- og snølast. Alt materiale er av høyeste kvalitet og oppfyller alle de nyeste standardene.

Lei din neste Thermohall fra oss!

  • rask montering
  • fleksible leieavtaler
  • temperaturregulerende og støyreduserende haller
  • 50, 100 eller 150 mm isolasjon i duken

Ønsker du å vite mer om leie av isolerte haller? Kontakt oss i dag!