Få mer lagerplass fort


Hos mange av våre kunder er behovet for et nye, midlertidige lokaler ganske prekært, som ved for eksempel ved brann eller andre uhell. I slike nødsituasjoner må nytt lokale på plass relativt fort. Ved å leie en plasthall får du en ny hall på plass fort – i de aller fleste tilfeller tar det ikke mer enn maksimalt 8 uker.

Det som gjør at plasthallene fra Renthall passer spesielt godt der det må komme en løsning fort, er at de monteres svært raskt. Vi har mange lagerførte haller som er klare til å settes opp der det trengs, når det trengs. 

Vi løser problemene raskt

Med haller som kan settes opp nesten hvor som helst, er også redningen der dersom det skulle bli et akutt behov på prosjektet ditt. Hallene er veldig fleksible og passer til det meste. De brukes ofte på for eksempel midlertidige byggeprosjekter.

Alle plasthallene vi leverer er i tillegg flyttbare. Det betyr at de kan flyttes til ulike prosjekter og settes opp der behovet er. Dette er spesielt gunstig på prosjekter som er dynamiske og passer godt dersom prosjektet skal gjøres flere steder, som for eksempel på vei- og jernbaneutbygging.

Fleksibel leieperiode

Når du leier en plasthall fra Renthall kan du selv bestemme leieperioden. Ser du at leieperioden bør utvides etter en stund er ikke det noe problem. Dersom det skulle være behov for flere haller på prosjektet, kan dette komme opp på kort tid. 

Midlertidige haller til all slags bruk

Da Briskeby brannstasjon skulle totalrehabiliteres trengte Oslo brann- og redningsetat et nytt, midlertidig sted å være. Løsningen ble en fleksibel plasthall fra Rubbhall og en leieavtale gjennom oss.

Kværner valgte å leie lagerhaller fra Renthall da de trengte nye lager- og verkstedhaller til sitt Hywind Tampen-prosjekt – verdens største flytende vindpark.

Se hva hallene våre har blitt brukt til på våre tidligere prosjekter.

Renthall.no - Bilde av Stian

Har du spørsmål om leieavtaler, finansiering eller produktvalg?

Stian er klar til å svare på alle dine spørsmål.