Om oss

Renthall tilbyr fleksible leieløsninger for dukhaller og stålbygg.

Fleksible leieavtaler

Vi har fleksible leieavtaler og fleksible haller. Renthall har gunstige og fleksible leieavtaler for bedrifter og organisasjoner innenfor offentlig sektor og kommersielle virksomheter. Ved å leie ditt neste bygg gjennom Renthall får du den fleksibiliteten og friheten du trenger. Vi har rimelige månedlige kostnader, og tilbyr leie av ulike størrelser og bygningstyper. Leieperiodene tilpasses etter behov, alt fra noen måneder til flere år.

Renthall har utviklet et konsept som gir kunder fleksibilitet i behov for midlertidige bygg og enkelt gjøre endringer ved behov for nye bygg. En leieavtale gir god økonomisk forutsigbarhet, løser midlertidig behov, og gjør det enklere å fokusere på selskapets kjernevirksomhet. Vi har mer enn 200 haller i porteføljen globalt – og flere skal det bli!

Utleie av fleksible duk- og plasthaller

Renthall har gunstige og fleksible leieavtaler for bedrifter og organisasjoner innenfor offentlig sektor og kommersielle virksomheter.

Et utvalg av midlertidige løsninger

Vi har midlertidige haller til all slags bruk. Renthall har et bredt utvalg av haller. Alle hallene våre kan tilpasses så de passer ethvert prosjekts behov. Hallene passer til det meste, og blir brukt til alt fra lagerhaller til midlertidige næringsbygg og offentlige bygninger som brannstasjoner og lignende.

Vi har både dukhaller og stålhaller til leie i vår portefølje. Dukhallene kommer både isolerte og uisolerte. Alle dukhaller Renthall leverer er flyttbare. Det betyr at de kan flyttes til ulike prosjekter og settes opp der behovet er. Dette er gunstig på prosjekter som er dynamiske, og passer godt dersom prosjektet skal gjøres flere steder. Dette er blant annet gode løsninger for vei- og jernbaneutbygging.

Hallene våre tilpasses etter behov, og når du leier en hall fra oss får du en totalpakke med lys og ventilasjon, og antall dører og porter det er behov for.

Kostnadseffektive løsninger

Løs midlertidige behov med kostnadseffektive løsninger. En leieavtale med Renthall løser midlertidige behov raskt. Med haller som kan settes fort opp nesten hvor som helst, er også redningen der dersom det skulle bli et akutt behov på prosjektet ditt. Hallene våre er også gode ad-hoc-løsninger dersom uhellet er ute etter for eksempel en brann.

På midlertidige prosjekter er det kostnadseffektivt å leie hall fremfor å kjøpe. Du får en bedre oversikt over driftskostnader, og det er forutsigbar kostnad som gjør at bedriften slipper å tenke investeringskapital i dag og i fremtiden.

Om Renthall

Renthall har utviklet et konsept som gir kunder fleksibilitet i behov for midlertidige bygg og enkelt gjøre endringer ved behov for nye bygg. En leieavtale gir god økonomisk forutsigbarhet, løser midlertidig behov, og gjør det enklere å fokusere på selskapets kjernevirksomhet. Renthall har mer enn 200 haller i porteføljen globalt, og vi skal vokse betydelig i tiden som kommer.

Sertifiseringer og medlemskap

Renthall.no - Bilde av Stian

Har du spørsmål om leieavtaler, finansiering eller produktvalg?

Stian er klar til å svare på alle dine spørsmål.